Lennon tekent bij op White Hart Lane

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Lennon tekent bij op White Hart Lane
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Lang hebben de geruchten dat Aaron Lennon (foto) zou verhuizen van Tottenham naar Liverpool niet standgehouden. De jonge Engelsman verlengde zijn contract bij The Spurs tot de zomer van 2014. Van een vertrek is er dus absoluut geen sprake.

Aaron Lennon had nog een contract dat drie jaar doorliep, maar Tottenham liet hem bijtekenen tot 2014 aan fel verbeterde voorwaarden. Zodoende zijn de geruchten dat hij naar Liverpool zou verhuizen van de baan.

De 21-jarige Lennon heeft zich heel snel kunnen opwerken tot een vaste waarde op White Hart Lane en zijn spectaculaire ontwikkeling is in Engeland niet onopgemerkt gebleven. Rafael Benitez, de Spaanse manager van Liverpool, zou interesse hebben gehad voor de pijlsnelle vleugelaanvaller.

Lennon, ondertussen ook al negen keer Engels international, is bezig aan zijn vierde seizoen bij Tottenham Hotspur nadat de club hem op 17-jarige leeftijd weghaalde bij Leeds United. Ondanks zijn heel jonge leeftijd had hij op Elland Road al veertig wedstrijden gespeeld. Bij Tottenham staat de teller voorlopig op 111 partijen.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties