Novellino alweer de deur gewezen bij Torino

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Novellino alweer de deur gewezen bij Torino

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Walter Novellino is voor de tweede keer in één jaar tijd ontslagen bij de Italiaanse topklasser FC Torino. Voor de laatste negen speeldagen doet de tweede club uit Turijn verder met Giancarlo Camolese.

Walter Novellino was vorig seizoen ook al trainer van FC Torino en ook toen moest hij een aantal speeldagen voor het einde van de competitie plaatsmaken. Toen kwam Gianni Di Biasi hem vervangen in het Stadio Communale. Di Biasi slaagde erin om Torino te behoeden voor de degradatie naar de Serie B. De club beloonde hem met een verlengd verblijf, maar in november moest hij vreemd genoeg weer plaatsruimen voor zijn voorganger.

Dit seizoen zit FC Torino in hetzelfde schuitje. De club staat op een achttiende en eerste degradatieplaats in de Serie A na een 1-3-thuisnederlaag tegen Sampdoria Genua. US Lecce, de negentiende in de stand, heeft evenveel punten en wisselde onlangs ook al van trainer. Reggina Calcio is de rode lantaarn met een achterstand van vier punten op dit tweetal.

Giancarlo Camolese was dit seizoen de hoofdtrainer van tweedeklasser Livorno. Die club stond een overgang van zijn trainer niet in de weg ondanks het feit dat club met een derde plaats in de Serie B nog altijd volop strijdt om een promotieticket.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties