Southgate krijgt nog vertrouwen van Middlesbrough

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Southgate krijgt nog vertrouwen van Middlesbrough
Foto: © SC

Gareth Southgate (foto), de manager van de Engelse club FC Middlesbrough, behoudt het vertrouwen van de club ondanks het feit dat het team tegen de degradatie naar de tweede klasse moet knokken. Momenteel staat 'Boro' voorlaatste.

Steve Gibson, de voorzitter van FC Middlesbrough, liet weten dat een eventueel ontslag van Gareth Southgate de problemen van de club niet zou oplossen. "Ik heb de jongste weken veel met de fans gesproken. Ze vroegen me zaken over Gareth Southgate, maar hem ontslaan zou in deze situatie geen zoden aan de dijk brengen. Natuurlijk heeft iedereen recht op zijn mening en ik begrijp ook wel de frustratie van de fans", aldus Gibson op de website van de club.

"Ik heb altijd al gezegd dat onze aanhang goed geïnformeerd is en wij hebben dat te respecteren. Ik neem hun mening mee omdat ik net zoals zij mij zorgen maak. Maar als ik Gareth Southgate nu ontsla, gaat dat ons toch niets helpen?", vraagt Gibson zich nog af.

In de laatste achttien competitiewedstrijden kon Middlesbrough maar één keer winnen. De ploeg moet in de rangschikking enkel nog West Bromwich Albion onder zich dulden. In de eerstvolgende wedstrijd bekampt de club van Afonso Alves het nummer dertien in de Premier League, Bolton Wanderers.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties