Defour eist compensatie bij missen nieuwe transfer

Mathias Dumarey
| 36 reacties
Defour eist compensatie bij missen nieuwe transfer
Foto: © SC

Steven Defour (foto) heeft nog eens herhaald dat hij op het einde van dit seizoen graag naar het buitenland zou verhuizen. Bij het missen van een nieuwe transfer wil hij wel een compensatie van Standard.

"Ik ben deze zomer klaar om de stap naar het buitenland te maken, maar als Standard wil dat ik blijf, zal ik blijven", zegt Steven Defour vandaag in HNB. "Ze willen me alleen naar de absolute Europese top laten gaan. Ik kan daarmee leven, maar als de club een aanbieding weigert, moet daar wel iets tegenover staan."

Aston Villa toonde deze week interesse in de middenvelder. "Het is een mooie club. Ze staan vijfde in de Premier League op amper drie punten van Arsenal. Dat is niet slecht hé. Het is een mooie competitie maar het is Standard die zal beslissen of dat voor hen de absolute top is. Ik heb in Luik nog een contract tot 2013 dus is het de club die aan zet is", gaat Defour verder.

Standard lijkt alleszins weer gouden zaken te doen met een verkoop van Steven Defour en wellicht ook Axel Witsel, Dieumerci Mbokani en Milan Jovanovic. Marouane Fellaini werd al verkocht aan Everton voor een som van om en bij de twintig miljoen euro.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties