Groenendijk blijft twee jaar langer bij Willem II

Jimmy Wouters
| 0 reacties
Groenendijk blijft twee jaar langer bij Willem II

Fons Groenendijk blijft ook de komende twee seizoenen trainer van Willem II. De Tilburgse club en de oefenmeester bereikten hierover een akkoord.

De afgelopen dagen werd in de media aandacht besteed aan een mogelijk vertrek van Groenendijk naar NEC. Tot een transfer kwam het echter niet.

"De interesse van NEC was heel concreet en ik had een goed gesprek met hen", aldus Groenendijk. "In tegenstelling tot de berichtgeving van NEC heb ik niet mijn jawoord aan hen gegeven, wel heb ik gezegd dat het een reële mogelijkheid was. Op dat moment had ik van Willem II nog geen uitsluitsel, met name omdat ik zelf had aangegeven te willen wachten tot het einde van het seizoen, en stond ik open voor een vertrek naar Nijmegen."
 
"Uiteindelijk heb ik mijn gevoel laten spreken en heb bijgetekend bij Willem II. Ik heb het namelijk erg naar mijn zin bij Willem II, het is een mooie club en ik kan op een goede manier werken met zowel de technische staf als de medische staf en de spelersgroep", gaat Groenendijk verder. "Willem II heeft mij toch de kans gegeven nadat ik bij Ajax niet meer kon blijven. En ik ben blij dat ik me nu verder kan ontwikkelen als trainer bij Willem II. Voor wat betreft het resterende seizoen is het nog een spannende slotfase, maar we gaan deze met veel vertrouwen tegemoet." [MDN]
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties