Trainen Ribéry en Henry volgend seizoen met Kompany?

Jeroen Pyl
| 3 reacties
Trainen Ribéry en Henry volgend seizoen met Kompany?
Foto: © SC

De kooplust van Manchester City heeft nog niet het gewenste resultaat opgeleverd. The Citizens staan pas tiende in de Premier League en draaien een kleurloos seizoen. Met Henry en Ribéry heeft de club van Kompany wel de nodige versterkingen op het oog.

City staat dan misschien wel op drie punten van Europees voetbal, het bestoken van de traditionele top vier heeft er dit seizoen nooit ingezeten. De steenrijke Arabische eigenaars zijn nog steeds bereid om daar verandering in te brengen.
 
Zo weet The Times dat de werkgever van Vincent Kompany de interesse in Thierry Henry (foto) al kenbaar heeft gemaakt aan Barcelona. Aangezien de Engelsen heel ver willen gaan om het eenjarig contract van de Fransman af te kopen, ligt de bal in het kamp van Titi.
 
Franck Ribéry zou het tweede doelwit zijn van The Citizens. Ribéry’s contract in de Allianz Arena loopt nog tot 2011, maar de international wordt al weken in verband gebracht met topclubs zoals Barcelona. City lijkt echter over de beste papieren te beschikken om de waanzinnig hoge vraagprijs van Bayern München op tafel te leggen.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties