Kesters: "Ref heeft de wedstrijd vervalst"

De Nijs Michael
| 21 reacties
Kesters: "Ref heeft de wedstrijd vervalst"

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De arbitrage in ons land kende opnieuw een slecht weekend. Meerdere scheidsrechters gingen in de fout, maar vooral ref Virant floot een draak van een wedstrijd en dat hebben ze op het Kiel nog steeds niet verteerd.

Herman Kesters gaf na afloop van de partij in Standard bewust geen commentaar op de wedstrijd, maar vandaag reageert de man wel. "Wat op Sclessin gebeurd is, is gewoon grof", aldus Kesters in HBvL. "Ik weet dat binnen de Profliga is afgesproken om de scheidsrechter niet bij elke fout te contesteren. Maar er zijn grenzen. En die zijn zondag ver overschreden. Eigenlijk heeft deze scheidsrechter de wedstrijd gewoon vervalst. Dan spreek ik vooral over de fase met Mikulic." 

"Ik ontken niet dat Standard zondag de beste ploeg was en verdiende te winnen", geeft Kesters toe. "Maar als Mikulic daar na een kwartier rood krijgt - wat hij had moeten krijgen - moet Standard de hele wedstrijd met tien verder. Dan wil ik het nog eens zien. Thuis tegen Standard en Anderlecht werden we ook al benadeeld. En nu weer. Dan vraag ik mij af: worden de grote clubs beschermd? Misschien niet bewust, maar dan toch onbewust... "
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 0-1 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties