Hiddink gelooft niet meer in de Engelse titel

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Hiddink gelooft niet meer in de Engelse titel
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Guus Hiddink (foto), de coach van Chelsea FC, gelooft er niet meer in dat zijn club de Engelse titel gaat pakken. Hij deed die uitspraak nadat The Blues op Stamford Bridge gisteren niet verder raakten dan een 0-0-gelijkspel tegen Everton.

"Theoretisch gezien hebben we nog altijd een kans, maar me moeten wel realistisch zijn", zei Guus Hiddink na afloop van de wedstrijd. Chelsea staat momenteel op zes punten van leider Manchester United en er zijn nog vijf speeldagen te gaan in de Premier League. Manchester United won gisteren trouwens zelf wel met 2-0 van FC Portsmouth.

"Voor de wedstrijd tegen Everton hadden we gezegd dat de achtervolgers van Manchester United geen punten meer mochten verliezen wilden ze in de strijd om de titel blijven. Het feit is nu dat we twee punten verloren hebben en dat we ons nu volop moeten focussen op de volgende twee belangrijke doelen: de eindzege in de Champions League en het behalen van de FA-Cup. We hebben hard gewerkt, maar soms is dat niet voldoende. Everton was verdedigend zeer sterk", besloot Hiddink zijn perspraatje.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties