Proto: "Enkel topaffiches ontbreken bij G. Beerschot"

Proto: "Enkel topaffiches ontbreken bij G. Beerschot"
Foto: © SC

Silvio Proto kent een goed seizoen bij Germinal Beerschot, maar deze zomer keert de goalie terug naar Anderlecht. Proto vreest de concurrentie niet, hij wil zelfs opnieuw titularis worden bij de nationale ploeg.

"Ik voel me echt sterk. Ik heb mijn kwaliteiten teruggevonden in doel", vertelt Proto aan LDH. "Er ontbreekt maar één iets om mijn beste niveau terug te vinden: grote matchen zoals topaffiches in de Belgische competitie of Europese matchen. Ik ben altijd het best onder druk."

Anderlecht zag titularis Daniel Zitka uitvallen in december, maar de bekerwinnaar haalde Proto niet terug naar het Astridpark. "De ontgoocheling heeft plaatsgemaakt voor begrip", reageert de doelman. "Uiteindelijk is het logisch dat Anderlecht niet zal betalen voor een speler die al van hen is."
 
"In ieder geval, volgend seizoen ben ik er terug. Mijn doel zal zijn om opnieuw nummer 1 te worden en daarna opnieuw titularis te worden bij de Rode Duivels. Ik weet dat de club me geen garanties kan geven. Dat is niet erg: het enige wat ik vraag is dat we allemaal op dezelfde voet beginnen."
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties