Rangnick en Hopp praten discussiepunten uit

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Rangnick en Hopp praten discussiepunten uit
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

TSG Hoffenheim is in de tweede helft van het seizoen helemaal weggezakt in de Bundesliga. De zorgde bij de revelatie van de heenronde voor wrevel tussen trainer Ralf Rangnick (foto) en de steenrijke clubvoorzitter Dietmar Hopp.

Een gesprek tussen beide heren moest vandaag soelaas bieden. Ralf Rangnick en Dietmar Hopp hebben vandaag twee en een half uur om de tafel gezeten om de problemen uit te praten. Rangnick had eerder laten weten dat er meer nodig zal zijn dan tien miljoen euro transferbudget om de ambities van de club waar te maken. Hopp van zijn kant liet dan weer weten dat hij zich door niemand zou laten chanteren.

Na het gesprek maakte Hopp bekend dat het gereserveerde bedrag van tien miljoen euro geen vaststaand bedrag is. "We zullen het bekijken van speler tot speler. Ik ben blij dat we de discussiepunten hebben kunnen uitpraten als volwassen mensen en dat we weer verder met alle vertrouwen kunnen blijven werken met elkaar. Rangnick is nog altijd de best mogelijke coach voor Hoffenheim en daar is de jongste dagen niets aan veranderd", aldus de oprichter van SAP.

Rangnick bevestigde het verhaal van zijn voorzitter en kijkt uit naar de resterende wedstrijden. Hij heeft ook laten weten dat de kans zeker niet onbestaande is dat hij bij Hoffenheim zijn contract zal verlengen. Op dit ogenblik staat Hoffenheim op de negende plaats in de Bundesliga.



Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties