Boskamp praat over contract met SK Beveren

Mathias Dumarey
| 9 reacties
Boskamp praat over contract met SK Beveren
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Johan Boskamp (foto) zou momenteel praten met tweedeklasser SK Beveren over een mogelijk dienstverband als trainer. De Nederlander traint nu nog FCV Dender, maar daar zitten de verhoudingen met een deel van het bestuur scheef.

Bij SK Beveren staan twee trainers hoog op het verlanglijstje om volgend seizoen de club te coachen. Het gaat naast Johan Boskamp om de onbekende Robby Buyens.

Johan Boskamp vecht met zijn club FCV Dender nog voor het zekere behoud in de Jupiler Pro League en in de laatste twee wedstrijden moet nog zekerheid daaromtrent worden afgedwongen. Het weerhoudt de Nederlander niet om toch al te praten met Beveren. Robby Buyens (44) werd afgelopen seizoen kampioen met de Oost-Vlaamse eersteprovincialer Sint-Gillis-Waas. In zijn spelerscarrière maakte hij wel negen jaar deel uit van de A-kern van de geelblauwe formatie.

Beveren zoekt ook nog altijd naar voldoende geld. Dit seizoen heeft de club een tekort van 600.000 euro, maar voorzitter Dirk Verelst zou dit bedrag bijpassen.


Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties