Cercle Brugge legt vier jongeren onder contract

De Nijs Michael
| 4 reacties
Cercle Brugge legt vier jongeren onder contract
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Het huidige seizoen loopt op zijn laatste benen en dat wil zeggen dat de clubs stilaan beginnen met de voorbereiding op volgend seizoen. Zo mag Cercle Brugge deze zomer vier nieuwe beloftevolle jongeren verwachten.

Cédric Van Hee ondertekende een éénjarig contract met optie in het Jan Breydelstadion. De 19-jarige doelman, die dit seizoen bij de jeugd van Cercle Brugge speelde, zal volgend seizoen wellicht uitgeleend worden aan een club uit de derde of vierde afdeling. 

Ook Brecht Delbeke verbond zijn toekomst aan Cercle Brugge. De 17-jarige centrale verdediger tekende een deeltijds profcontract voor drie jaar bij groen-zwart. De jeugdinternational komt over van stadsgenoot Club Brugge.

Yves Nyemb zal volgend seizoen op amateurbasis uitkomen voor de beloften van Cercle Brugge. De 17-jarige Nederlandse aanvaller kon tijdens een proefperiode en enkele wedstrijden bij de beloften overtuigen.

Tot slot mogen de West-Vlamingen Fabio Paim weldra in Brugge verwachten. De aanvallende middenvelder van Sporting Lissabon komt een test afleggen in het Jan Breydelstadion. Als die test positief verloopt, wil Cercle de 21-jarige Portugees op huurbasis naar ons land halen. (AN)

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties