Racing Genk denkt aan Copa

De Nijs Michael
| 7 reacties
Racing Genk denkt aan Copa
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De kans dat Boubacar Copa ook volgend seizoen de kleuren van Lokeren verdedigt, wordt met de dag kleiner. In navolging van Anderlecht en Standard heeft namelijk ook Racing Genk de Ivoriaanse doelman op haar verlanglijstje geplaatst.

Copa is bezig aan een bijzonder sterk seizoen. Met enkele knappe reddingen had hij onder andere een erg groot aandeel in de Lokerse overwinningen op het veld van Anderlecht en Club Brugge. De Ivoriaanse international maakt er echter geen geheim van dat hij deze zomer graag de overstap naar een Belgische topclub wil maken.

Zowel Standard als Anderlecht gingen de goalie daarom al meermaals scouten, maar beide titelpretendenten krijgen nu concurrentie van Racing Genk. Volgens HBvL heeft ook de bekerfinalist haar oog laten vallen op de 29-jarige sluitpost. Copa kan Lokeren voor een gelimiteerd bedrag verlaten.

Bij Genk is Davino Verhulst momenteel eerste doelman, maar de jongeling kon nog niet echt overtuigen. Daarom zoeken de Limburgers een concurrent voor de doelverdediger.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties