Stuttgart speelt alles of niets

Philippe Crols
| 1 reacties
Stuttgart speelt alles of niets

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De 31e speeldag belooft opnieuw bijzonder boeiend te worden. Als Stuttgart komend weekend leider Wolfsburg weet te vloeren, wordt de titelstrijd spannender dan ooit.

Stuttgart gooit troeven op tafel

Stuttgart speelde vorige week slechts gelijk. Bijgevolg is de inzet van de topper niet de eerste plaats. Als Wolfsburg echter verliest, komt Stuttgart tot op twee punten en krijgen we een razendspannend slot.

Zowel Bayern München en Hertha BSC hopen de lachende derde te worden. Beide teams nemen het komend weekend op tegen een degradatiekandidaat. Hertha speelt thuis tegen Bochum terwijl Bayern naar Cottbus trekt.

Hamburger SV, de laatste titelkandiaat, is zondag te gast in Bremen. Beide teams speelden afgelopen donderdag nog tegen elkaar in de UEFA Cup.

Gladbach en Karlsruhe moeten winnen

Voor Borussia Mönchengladbach en Karlsruhe begint de tijd zo stilaan te dringen. Gladbach is drie punten verwijderd van een veilge plaats, Karlsruhe moet nog een puntje meer goedmaken. Winnen is dit weekend dus de boodschap. Gladbach is gastheer voor Schalke, Karlsruhe trekt naar Dortmund, een team in vorm.

Ook Bielefeld heeft de punten nog hard nodig. Het opent vrijdag de speeldag met een uitwedstrijd bij Leverkusen.

Tenslotte staan er met Hoffenheim - Köln en Hannover - Frankfurt nog twee eindeseizoensmatchen op het programma. 


Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties