Terry wil niet dat Drogba gestraft wordt

Mathias Dumarey
| 19 reacties
Terry wil niet dat Drogba gestraft wordt
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

John Terry wil niet dat Didier Drogba (foto) gestraft wordt voor zijn gedrag na de CL-wedstrijd tegen FC Barcelona. De Ivoriaan was na de partij erg gefrustreerd door het optreden van de Noorse ref Tom Henning Övrebö.

John Terry vindt het belachelijk dat de Europese voetbalbond UEFA overweegt om Didier Drogba te straffen na zijn optreden op het einde van de wedstrijd tegen Barcelona. "Het is een schande. De enige die hier moet gestraft moet worden, is de scheidsrechter", aldus de aanvoerder van Chelsea FC op de website van de club.

"Spelers komen het veld op en bidden dat ze geen fouten maken. Voor scheidsrechters geldt net hetzelfde. Alleen als de spelers fouten maken, worden ze gestraft. Scheidsrechters komen ermee weg zonder dat ze de gevolgen ervan moeten dragen", aldus nog Terry.

Tom Henning Övrebö bakte het volgens de Chelsea-spelers bruin door enkele loepzuivere strafschoppen niet te fluiten in hun voordeel. Chelsea-coach Guus Hiddink noemde het na afloop de triestigste prestatie van een referee die hij ooit had gezien.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties