Sare: "Wij worden zaterdag kampioen"

De Nijs Michael
| 5 reacties
Sare: "Wij worden zaterdag kampioen"
Foto: © SC

Door de schorsingen van Guillaume Gillet en Jan Polak verscheen Bakary Bouba Sare bij Anderlecht aan de aftrap tegen Roeselare. De jonge Ivoriaan speelde een bijzonder nuttige wedstrijd, maar verhuist in Genk waarschijnlijk opnieuw naar de bank.

"Ik speelde wellicht mijn beste match ooit voor Anderlecht", stelt Sare vast. "Jongens als Boussoufa en Wasilewski hadden mij vooraf tips gegeven en gezegd dat ik simpel moest spelen zoals op training. Ik was kalm zoals altijd. Ik recupereerde veel ballen en gaf veel goede passes. Toch zal ik zaterdag tegen Genk niet meer in de basis staan. Als Gillet en Polak terugkeren dan ken ik mijn plaats."

"Ik denk dat wij zaterdag kampioen zullen worden", vervolgt de verdedigende middenvelder. "Het enige wat ik aan AA Gent wil vragen is om alsjeblief Mbokani af te stoppen. Dat zal de sleutel zijn. Op training bij Anderlecht verdedigde ik vroeger heel vaak tegen Mbokani en dan moet je supergeconcentreerd zijn. Voor je het weet is hij weg. Hij is één van de beste aanvallers."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties