Fabregas gaat vrijuit na spuugincident

Mathias Dumarey
| 4 reacties
Fabregas gaat vrijuit na spuugincident
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Cesc Fabregas (foto), de middenvelder van Arsenal, gaat vrijuit na een spuugincident na de wedstrijd in het kader van de FA Cup tegen Hull City. De tuchtcommissie van de Engelse voetbalbond vond onvoldoende bewijs voor zijn schuld.

Op 17 maart zou Cesc Fabregas na afloop van het duel tegen Hull City in het kader van de FA Cup gespuwd hebben naar Brian Horton, assistent-coach van de neofiet in de Premier League. Fabregas speelde zelf niet mee in de bewuste wedstrijd, maar kwam na het laatste fluitsignaal wel naar beneden om zijn ploegmaats te feliciteren met de overwinning. Daar raakte hij verwikkeld in een aantal verbale disputen en daarbij zou Fabregas gespuwd hebben. De Spanjaard ontkende die aantijgingen altijd net als het feit dat hij mensen van de Hull-delegatie zou uitgedaagd hebben.

"Er is onvoldoende bewijs gevonden om Cesc Fabregas op basis van de gedane beschuldigingen effectief te gaan straffen. Er waren acht spelers op het veld en dan zouden die ook geschorst moeten worden", luidt het in een verklaring van de tuchtcommissie van de Engelse voetbalbond.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties