Bale moet de hele zomer revalideren

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Bale moet de hele zomer revalideren
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Gareth Bale (foto) zal tijdens de zomer de hele tijd moeten revalideren. De verdediger van Tottenham Hotspur kreeg na een onderzoek te horen dat hij een scheurtje in de achterste kruisband van de linkerknie heeft.

Gareth Bale heeft zich ondertussen al laten opereren en kan nu met de revalidatie starten. Hij zal naar verwachting zo'n twee maanden uitgeschakeld zijn. Het is wel onduidelijk wanneer de Welshman zijn blessure heeft opgelopen. Afgelopen vrijdag speelde hij met de nationale ploeg van Wales in Llanelli nog een oefenpartij tegen Estland (1-0-winst, nvdr), maar volgens de voetbalbond van Wales kan die blessure niet komen uit die partij. Wales speelt eerstdaags ook nog tegen Azerbeidzjan en voor die partij heeft hij zich maandag nog afgemeld.

De 19-jarige Bale, een toptalent, werkte tegen Estland al zijn twintigste internationale wedstrijd voor Wales af. Hij heeft nu zijn tweede seizoen op White Hart Lane achter de rug. In het seizoen 2005/06 maakte hij zijn debuut voor FC Southampton en daarna maakte hij de overstap naar Londen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties