Niculae keert mogelijk terug naar Standard

Mathias Dumarey
| 17 reacties
Niculae keert mogelijk terug naar Standard

Marius Niculae keer mogelijk terug naar Standard Luik. Laszlo Bölöni, de coach van de landskampioen, zou al een gesprek gehad hebben met de aanvaller. Hij zou de vervanger worden van de Serviër Milan Jovanovic.

Marius Niculae was al eens actief bij Standard Luik. Dat was in het seizoen 2005/06. Een onvergetelijk indruk maakte de Roemeen toen niet, maar Laszlo Bölöni kent de spits nog van zijn periode bij het Portugese Sporting Lissabon. In 2001 haalde hij Niculae naar de Portugese hoofdstad toen die nog voor Dinamo Boekarest speelde. In zijn eerste Standard-periode scoorde Niculae vier keer in 26 optredens.

"Ik kan nu nog niet zeggen of ik eventueel zal terugkeren naar Standard. We hebben inderdaad al een gesprek gehad, maar momenteel heb ik wel nog een contract voor drie seizoenen in Boekarest. We staan hier wel voor een aantal belangrijke wijzigingen: zowel de coach als de directie van de club worden vervangen na een ontgoochelend seizoen. De kans is dus zeker niet onbestaande dat er ook een aantal spelers zullen moeten vertrekken", zegt Niculae in de Franstalige kranten.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties