Onyewu beslist snel over zijn toekomst

Mathias Dumarey
| 19 reacties
Onyewu beslist snel over zijn toekomst
Foto: © SC

Oguchi Onyewu (foto) is einde contract bij landskampioen Standard Luik en is van plan om te vertrekken bij de Rouches. Tegen volgende week wil hij beslissen waar zijn toekomst volgend seizoen zal liggen.

Oguchi Onyewu vertoeft momenteel in de Verenigde Staten waar hij zich met de nationale ploeg aan het voorbereiden is op de Confederations Cup die volgende week start in Zuid-Afrika. Zondag speelt het land zijn eerste wedstrijd tegen Europees kampioen Spanje.

Het is ondertussen al lang geen geheim meer dat Onyewu na zijn avontuur bij Newcastle United opnieuw voor een Engelse club wil spelen. "Ik heb al eens in Engeland gespeeld en wil nu opnieuw naar de Premier League. Ik heb al een aanbieding van Birmingham City op zak, maar ook andere clubs hebben interesse. Ik zal tegen het weekend mijn keuze wel bekendmaken", aldus de Amerikaanse rots in de branding in HNB.

De Britse pers meldt dat Onyewu ook in de belangstelling zou staan van Fulham. De Londense club eindigde vorig seizoen op een knappe zevende plaats en mag volgend seizoen ook Europa in. Birmingham City dwong het voorbije seizoen terug de promotie naar de Premier League af.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties