Mauro en Geurden hebben toekomst op het Kiel

Dirk Pieters
| 61 reacties
Mauro en Geurden hebben toekomst op het Kiel
Foto: © SC

Aimé Anthuenis kan voor het nieuwe seizoen rekenen op twee youngsters. Zowel Maxim Geurden als Roy Mauro ondertekenden een contract voor drie seizoenen. Beide achttienjarigen trainen vanaf dinsdag dagelijks mee met de A-kern van Germinal Beerschot.

Maxim Geurden is een verdedigende middenvelder die via Bregel Sport bij Racing Genk terechtkwam, en daar in de beloftenkern zat. De polyvalente speler (1,74m en 60 kg) behoort ook reeds gedurende vijf jaar tot de Belgische jeugdselecties, van U-17 tot U-19. Het contract dat de Belgische jeugdinternational op het Kiel ondertekende loopt tot 30 juni 2012.

Roy Mauro is geen onbekende voor de Germinal Beerschot-familie. Hij belandde onder meer via Lyra op het Kiel, waar hij de voorbije twee seizoenen bij de Kielse beloftenkern zat. Mauro kan zowel in de verdediging als op het middenveld worden uitgespeeld. Eind vorig seizoen mocht hij reeds proeven van het eerste elftal, met een invalbeurt in de thuiswedstrijd tegen KV Mechelen en de volle negentig minuten tijdens de slotmatch in en tegen Tubeke.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties