De Smet wellicht te duur voor AA Gent

De Nijs Michael
| 26 reacties
De Smet wellicht te duur voor AA Gent
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

AA Gent heeft Stijn De Smet onlangs bovenaan het verlanglijstje geplaatst. De kans dat de speler van Cercle Brugge daadwerkelijk naar het Ottenstadion verkast, lijkt echter klein. De transferprijs ligt namelijk te hoog voor de Buffalo's.

De Smet heeft er niet het beste seizoen uit zijn carrière opzitten, maar toch wil Cercle Brugge nog anderhalf miljoen euro ontvangen voor de aanvaller. "In deze tijden van crisis gaan wij geen zotte bedragen uitgeven voor spelers", stelt Gentmanager Michel Louwagie in HLN. "Het bedrag dat Cercle Brugge op het hoofd van De Smet (die nog onder contract ligt tot juni 2010) plakt zullen wij niet betalen. Of wij zelf nog een bod zullen doen? Wij gaan niets doen en daarmee is de kous af."

"Ik vind dat best een realistische prijs", reageert Cerclevoorzitter Frans Schotte dan weer. "Hij mag dan niet zijn beste seizoen achter de rug hebben, Stijn heeft zijn ontegensprekelijke kwaliteiten, die wel terug boven water zullen komen. Bovendien zijn wij geen vragende partij. Wij zijn bereid om mee te werken, maar niet voor een habbekrats"
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties