Onana is op weg naar Sint-Truiden

De Nijs Michael
| 40 reacties
Onana is op weg naar Sint-Truiden

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Sint-Truiden hervat vandaag de training, maar de spelersgroep zal met aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid nog versterkt worden tijdens de komende dagen. Zo staat Hervé Ndjana Onana op het punt om een contract op Staaien te tekenen.

Sint-Truiden en Waasland, de huidige werkgever van de topschutter uit de tweede afdeling, hebben een akkoord bereikt omtrent de transferprijs. Lierse bracht intussen nog een bod van 400.000 euro uit in het Waasland, maar wellicht vissen de Pallieters toch achter het net. Ook de interesse van Germinal Beerschot zal de beslissing van Onana wellicht niet meer beïnvloeden.

"Ik denk dat het Sint-Truiden wordt", bevestigt de aanvaller tegenover HBvL. "Ik wil het nu absoluut in eerste klasse proberen. Ik ben topschutter van tweede klasse (nvdr 22 goals), dit is het ideale moment om een stap hogerop te wagen."

"Het charmeert mij dat Lierse zoveel moeite wil doen en ik vind het een mooie club, maar in mijn hoofd heb ik mijn keuze al gemaakt: Sint-Truiden. Ik ben ook een hele goeie vriend van Sebastien Siani", legt Onana uit. "Ik heb nog een weekend bij hem doorgebracht en we hebben veel over Sint-Truiden gepraat."

"Germinal Beerschot is ook geïnteresseerd", weet de speler van Waasland. "maar ik wil naar een club die mij écht wil en die niet nog een tijdje wil wachten. Dinsdagavond keer ik terug uit vakantie en woensdag ga ik praten met STVV. Ik hoop dat we er dan snel uitkomen."
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties