Santander stelt Italiaanse oefenmeester aan

Mathias Dumarey
| 1 reacties
Santander stelt Italiaanse oefenmeester aan

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Racing Santander heeft gisteren een trainerswissel doorgevoerd. Het besloot om Juan Ramon Lopez Muñiz de laan uit te sturen en haalde met de Italiaan Alberto Zaccheroni meteen een opvolger binnen.

Alberto Zaccheroni tekende aan de Cantabrische kust een contract voor drie seizoenen. De 56-jarige Italiaan trainde in zijn al lange carrière teams als Udinese Calcio, AC Milan, Lazio Roma en Inter Milaan. Volgens de doorgaans betrouwbare radiozender Cadena Ser zou Zaccheroni vanochtend tot een akkoord gekomen zijn met Santander. Juan Ramon Lopez Muñiz zou overigens al een contract versierd hebben bij FC Malaga.

De laatste keer dat Zaccheroni nog werkzaam was als trainer, was in het seizoen 2006/07. Toen was hij de hoofdcoach van Torino. Hij moest er echter vroegtijdig opstappen na een reeks nederlagen. De afgelopen weken kon Zaccheroni weer op heel wat belangstelling rekenen. Het zag er naar uit dat hij bij Trabzonspor aan de slag zou gaan, maar het werd dus Spanje. Racing Santander is de club waar onze landgenoot Mohammed Tchité onder contract staat.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties