Nadjim en Faris doen netten trillen

Dirk Pieters
| 21 reacties

Germinal Beerschot heeft ook de tweede oefenwedstrijd winnend afgesloten. De Antwerpse fusieclub won in een matige wedstrijd met 0-4 van Hemiksem. De broers Haroun waren goed voor drie treffers.

Germinal Beerschot kende weinig moeite met de tweedeprovincialer. Al na een kwartier kwam de eersteklasser, zonder Malki en Mac Donald, 0-1 voor. Wim De Decker knalde de openingsgoal binnen. Amper tien minuten later stond de 0-2 al op het bord. Faris Haroun pikte nog voor het half uur zijn doelpuntje mee. Eén minuut voor de pauze trapte Haroun zijn tweede tegen de netten: 0-3.

Ook na de pauze bleven de bezoekers de beste ploeg, maar wisten ze slechts één keer te scoren. De ingevallen Nadjim Haroun trapte met een droge knal de 0-4 eindstand op het bord.

* DOELPUNTEN: 17' De Decker 0-1, 26' F. Haroun 0-2, 44' F. Haroun 0-3, 72' N. Haroun 0-4

* GERMINAL BEERSCHOT: Pacovski (46' Kaminski), M. Monteyne, De Man (70' N. Haroun), Vukovic, P. Monteyne (53' Van Dooren, De Decker, King (53' Geurden), Leko (53' Van Minnebruggen), F. Haroun, Goor (53' Svetlicic), Cornet