Torres wil één aanvaller van Valencia

Yves Dekoning
| 7 reacties
Torres wil één aanvaller van Valencia

Spelers worden steeds mondiger en bemoeien zich ook steeds meer in de transferpolitiek. We zagen het fenomeen de voorbije weken bij zowat alle clubs opduiken, ook bij Liverpool FC.

Aanvaller Fernando Torres heeft aan manager Rafael Benitez laten weten welke spelers hij zou halen. Hij raadde David Villa, David Silva en Juan Mata aan. Volgens Torres zouden de drie spitsen van Valencia elk de titel kunnen opleveren.

"Ik heb Villa, Silva en Mata aangeraden en hoop dat we het geld hebben om één van hen te kopen. Het zijn kleine spelers met kwaliteiten die het verschil kunnen maken. Ze zijn dezelfde type spelers als United had met Paul Scholes en Carlos Tevez. Wij hebben Yossi Benayoun, maar we moeten meer van die spelers hebben."

Liverpool toonde al interesse in de 27-jarige Villa en de 23-jarige Silva, maar beiden staan onder meer ook op het verlanglijstje van Real Madrid. Mata (20 jaar) zou dan weer van de belangstelling van Barcelona kunnen genieten.Silva kan zowel als winger als tweede aanvaller uit de voeten. Mata is dan weer een echte linksvoor.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties