Turnhoutfans zetten reddingsactie op het getouw

Rombaux Gunther
| 58 reacties
Turnhoutfans zetten reddingsactie op het getouw

KV Turnhout staat voor een zeer grote uitdaging. Nadat de Egyptische groep Wadi Degla zich terugtrok als sponsor, moet op korte termijn het nodige budget bij elkaar gevonden worden om aan het nieuwe seizoen te kunnen starten in tweede nationale.

KV Turnhout, de kampioen van derde klasse B, heeft nog geen zekerheid of het in het nieuwe seizoen kan aantreden in tweede nationale. Dit alles hangt immers af van de financiële middelen die gevonden worden na het afhaken van de groep Wadi Degla. Supporters sloegen de armen in elkaar en hebben de grote reddingsactie ingezet. Een degradatie of vereffening zou immers desastreus zijn voor de club en zijn geprezen jeugdwerking.

Samen met Marcel Hendrickx, voormalig Turnhouts burgemeester, en mediafiguur Marc Geenen doet men een poging om zoveel mogelijk mensen te overtuigen om de club financieel te steunen.

Om iedereen in te lichten over deze actie vindt er aanstaande dinsdag (30 juni) om 18 uur een vergadering plaats in het Stadsparkstadion. Ook kunnen weldoeners aan sponsoring doen via een rekeningnummer. Voor meer info kan men terecht op www.kvturnhout.be.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

 Promotion Play-offs - Finale (T)
SK Deinze SK Deinze 1-2 Lommel SK Lommel SK

Nieuwste reacties