Reynaldo kijkt op naar Wasilewski en Cristiano Ronaldo

Steurbaut Kersten
| 19 reacties
Reynaldo kijkt op naar Wasilewski en Cristiano Ronaldo

Anderlecht moet bij een vertrek van Mbark Boussoufa niet meer op zoek naar een vervanger voor ‘de kleine prins van het Astridpark’. Paars-wit heeft immers in eigen rangen de 19-jarige Reynaldo rondlopen.

Reynaldo, een Braziliaanse aanvallende middenvelder die in januari 2008 naar Anderlecht werd gehaald, maakt indruk tijdens de stage in Oostenrijk. Hij werd beloond met een basisplaats in de oefenwedstrijd tegen Zenit Sint-Petersburg.

Snelheid en techniek

“Ik maakte enkele foutjes, maar ik denk dat ik het niet slecht deed”, vertelt Reynaldo in HNB. Mijn afwerking en fysiek moeten nog beter. Snelheid en techniek zijn mijn sterke punten. En ik kan ook op de flanken spelen.”

Reynaldo wordt aanzien als de nieuwe Boussoufa. “Ik ben Reynaldo. Bij Anderlecht is Wasilewski mijn grote voorbeeld. Hij werkt altijd ongelooflijk hard. Internationaal ben ik fan van Cristiano Ronaldo. Zijn spelinzicht is fantastisch.”

Integreren

De lat wordt door Reynaldo niet meteen hoog gelegd voor zijn eerste seizoen bij de Brusselaars. “Ik wil me vooral intergreren in de A-kern. Na een lange revalidatie (Reynaldo blesseerde zich in januari 2008 aan de meniscus) ben ik nu pas naar mijn beste niveau aan het groeien. Ik zal blij zijn als ik af en toe eens mag invallen.”
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties