Geen Standard voor Chimedza

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 0 reacties
Geen Standard voor Chimedza
Foto: © SC

Cephas Chimedza verzwikte zijn voet op training en mag wellicht de openingswedstrijd van het nieuwe seizoen op zijn buik schrijven.

De Kanaries namen het gisterenavond op tegen het Griekse Panionios van Bosko Balaban en Emilio Ferrera. Tijdens deze oefenwedstrijd op Stayen geen Chimedza, de Zimbabwaan sloeg eerder tijdens de training zijn voet om en heeft een verrekking aan de achillespees en enkel. Door deze kwetsure komt de competitiestart van de speler in gedrang, de openingswedstrijd van de aanstormende competitie op Sclessin komt voor hem wellicht te vroeg. Ook het jonge talent van STVV, Yorick Antheunis, zat gisteren in de tribunes. De vaardige middenvelder kreeg een dagje rust.

Tom Van Imschoot, die bij STVV momenteel zijn conditie mag onderhouden nadat zijn contract bij Westerlo niet werd verlengd, was wel van de partij maar bleef op de bank. Van Imschoot kwam lange tijd in aanmerking om een verbintenis te tekenen bij zijn ex-ploeg maar kreeg vandaag te horen dat STVV afziet van een definitieve samenwerking. Ook aan de slag gisteren bij de Kanaries tijdens de eerste helft was de Engelse tester van Everton, Moses Barnett. De linksback kreeg een onvoldoende mee en mag vertrekken. François Kompany werd een dag eerder reeds bedankt voor bewezen diensten. De Limburgers hebben hun pijlen nu terug gericht op Tosin Dosunmu. Zaterdag werkt geel-blauw zijn laatste oefengalop af in en tegen tweedeklasser FC Brussels. (AN)

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties