Buffalofans blijven aan de grond in Oostende

Buffalofans blijven aan de grond in Oostende
Foto: © SC

Vanavond speelt AA Gent Europees op het veld van AS Roma. Een 160-tal Buffalofans weet nog niet of ze de wedstrijd zullen kunnen bijwonen. Zij geraken in de luchthaven van Oostende niet van de grond.

Een defect aan het vliegtuig dat die 160 supporters naar Rome moest vliegen zorgt op dit moment voor oponthoud op de luchthaven van Oostende. Dat wordt bevestigd door de luchthaven zelf.

Het vliegtuig, met bestemming Fiumicino in Rome, had in principe om 9.00u moeten opstijgen in Oostende. Een defect hield het vliegtuig echter aan de grond. Vanuit de luchthaven Charles De Gaulle in Parijs is nu een vervangtoestel op weg naar de West-Vlaamse kuststad. Als alles goed verloopt, zou dat vliegtuig rond 13.00 opstijgen.

De passagiers, allemaal Buffalofans, vrezen dat ze de wedstrijd aan hun neus zien voorbijgaan, maar de luchthavenautoriteiten hebben hen verzekerd dat ze de aftrap nog wel halen in het Olympisch Stadion van Rome. AA Gent speelt daar om 20.45u zijn heenmatch in de derde voorronde van de Europa League.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties