Franky Van der Elst zegt naar welke club Zeno Debast best kan trekken

Franky Van der Elst zegt naar welke club Zeno Debast best kan trekken
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Zeno Debast zal zondag zijn laatste wedstrijd in het Lotto Park spelen. De verdediger vertrekt deze zomer bij Anderlecht.

Zondag staat voor Anderlecht misschien wel de belangrijkste wedstrijd van het seizoen op het programma. Als Union SG punten laat liggen tegen Cercle Brugge, kan paars-wit bij winst tegen Club Brugge kampioen spelen.

Het wordt ook de laatste thuiswedstrijd van Anderlecht dit seizoen. Daarom ook de laatste in het Lotto Park voor Zeno Debast. Die zal deze zomer vertrekken.

Momenteel is Sporting CP de meest concrete club. De Portugezen zouden al een persoonlijk akkoord hebben met de verdediger, maar niet met Anderlecht.

Volgens Franky Van der Elst is Sporting een heel goede optie. "Zeker en vast. Portugezen combineren agressiviteit met goed voetbal. Met andere woorden: Debast kan er nog vooruitgang boeken, maar zijn voetballende capaciteiten komen er ook tot hun recht. En Portugal is de ideale tussenstap naar de absolute top", begint hij.

Volgens Portugese media loopt de transfer wat vertraging op. Er werd eerst van een transferbedrag rond de 16 à 18 miljoen euro gesproken, maar nu zou Anderlecht plots 20 miljoen euro willen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties