Mascherano stuurt aan op vertrek naar Barcelona

Mathias Dumarey
| 10 reacties
Mascherano stuurt aan op vertrek naar Barcelona
Foto: © SC

Javier Mascherano (foto) wil nog altijd graag naar FC Barcelona verhuizen. De Spaanse winnaar van de Champions League is nog altijd fel geïnteresseerd en de Argentijn wil omwille van privé-redenen naar Catalonië verhuizen.

Javier Mascherano (25) speelt nu al drie seizoenen in Engeland, maar daardoor ziet hij zijn vrouw heel weinig. Zijn echtgenote kan maar geen permanent visum bemachtigen en daardoor moet hij de hele tijd heen en weer vliegen. Mascherano is die situatie kotsbeu en wil verhuizen naar een land waar die problemen zich niet stellen, Spanje bijvoorbeeld. FC Barcelona ziet in Mascherano de ideale speler om het elftal te vervolledigen.

"Als FC Barcelona met een goed bod over de brug komt, zou Liverpool bereid zijn om mee te werken aan een transfer. Zolang dat niet het geval is, kan Javier niet vertrekken. Ik weet niet wat er de komende dagen zal gebeuren, maar voorlopig blijft hij speler van Liverpool. De wens van mijn broer is echter duidelijk", aldus Sebastian Mascherano, broer van, die de belangen van Javier Mascherano behartigd in de Engelse pers.

Mascherano speelde voor Argentinië al 49 interlands en wordt beschouwd als een van de beste middenvelders ter wereld. Hij heeft nog een contract tot 2011 op Anfield Road.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties