Löw ontneemt Kuranyi de hoop op nieuwe selecties

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Löw ontneemt Kuranyi de hoop op nieuwe selecties
Foto: © SC

Kevin Kuranyi (foto) moet er niet op hopen dat hij nog geselecteerd wordt voor de Duitse nationale ploeg zo lang dat Joachim Löw nog bondscoach is. Dat liet de bondscoach gisteren zelf verstaan tijdens een interview met ZDF.

Duitsland speelt binnenkort een partij in de WK-voorronde tegen Azerbeidzjan maar heeft af te rekenen met een spitsenprobleem. Verschillende Duitse media speculeerden op een terugkeer van Schalke-aanvaller Kevin Kuranyi in de Mannschaft, maar coach Joachim Löw liet gisteren in klare bewoordingen verstaan dat daar absoluut geen sprake van zal zijn.

De laatste keer dat Kuranyi opgeroepen werd voor de verliezende EK-finalist was in oktober van vorig jaar. Toen kregen Löw en de aanvaller ruzie. Kuranyi was door de bondscoach gepasseerd voor de partij tegen Rusland en daar begreep hij niets van. Hij heeft toen voor het laatste fluitsignaal het stadion van Dortmund verlaten en daar was Löw woedend over.

Löw kan momenteel geen beroep doen op Lukas Podolski en Miroslav Klose al hoopt hij dat deze laatste er toch nog bij zal zijn na een onderzoek van de medische staf van Duitsland. Mocht het nodig blijken te zijn dat er nog een extra spits moet worden opgeroepen, dan komt Stefan Kießling in beeld.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties