Geraerts amuseert zich weer helemaal bij Club

Mathias Dumarey
| 25 reacties
Geraerts amuseert zich weer helemaal bij Club
Foto: © SC

Volg Club Brugge nu via WhatsApp!

Karel Geraerts (foto) was zondag de matchwinnaar voor Club Brugge nadat hij kort voor affluiten met een mooie knal de score opende tegen Lokeren. De Limburger voelt zich overigens weer helemaal in zijn sas in Brugge en dat is ooit anders geweest.

De man die Karel Geraerts in de West-Vlaamse provinciehoofdstad doet herleven, is de Nederlandse trainer Adrie Koster. "Ik vind zijn trainingen heel plezant. Koster is een echte Hollander. Hij brengt droge humor mee. Soms lig ik echt plat van het lachen. Koster doet me soms wat denken aan Johan Boskamp bij Standard. Toen ging ik ook elke dag met veel plezier trainen", aldus de Limburger in HLN.

Niet alleen is Koster een humorist, hij heeft ook veel vertrouwen in Geraerts. "Jij bent een van de spelers die ik er blindelings durf in te gooien. Ga het veld op en amuseer je", zei hij me zondag. "Zo simpel en het deed erg veel deugd".

Zaterdagavond trekt Club Brugge richting KV Mechelen voor een lastige uitwedstrijd. Geraerts beseft dat een goede wedstrijd niet alles uit het verleden uitwist. "De komende weken zal blijken welke richting we uitgaan", aldus Geraerts. (AN)



Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 0-1 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties