Henry ziet het niet meer zitten met Domenech

Mathias Dumarey
| 8 reacties
Henry ziet het niet meer zitten met Domenech
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Het is hommeles in het Franse kamp. Terwijl de Franse voetbalbond bondscoach Raymond Domenech nog volop steunt, lijkt sterspeler Thierry Henry (foto) het met de rest van de spelersgroep gehad te hebben met de oefenmeester.

Frankrijk speelde in het Stade de France 1-1-gelijk tegen Roemenië en moet woensdag vol aan de bak tegen groepsleider Servië. Winnen moet, anders dreigt de wereldkampioen van 1998 en de verliezende finalist van het WK 2006 zich te moeten kwalificeren via de play-offs.

De fans en de Franse pers is al een tijdje boos op de nationale ploeg en op bondscoach Raymond Domenech. Aanvankelijk leek de oefenmeester nog de steun te genieten van de spelersgroep, maar na zaterdag lijkt dat niet langer het geval te zijn. Thierry Henry laat vandaag in de krant Le Parisien enkele kritische uitspraken noteren.

"Trainer, er is iets wat ik u moet vertellen en ik spreek in naam van de hele ploeg. We raken verveeld tijdens je trainingen. In twaalf jaar bij de nationale ploeg heb ik nog nooit zo'n situatie meegemaakt. We weten niet hoe we moeten spelen, waar we op het veld moeten lopen en hoe we ons moeten organiseren. We weten gewoon niet wat we moeten doen. Een speelstijl ontbreekt. Zo werkt het niet", is de spits van FC Barcelona snoeihard voor Domenech.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

EK

Nieuwste reacties