Balaban: "Dinamo wint zeker van Anderlecht"

Balaban: "Dinamo wint zeker van Anderlecht"
Foto: © SC

Bosko Balaban (foto), de voormalige spits van Club Brugge, is er zeker van: Dinamo Zagreb wint morgenavond zeker van Anderlecht. Deze uitspraak is niet te verwonderen aangezien Dinamo de club van zijn hart is.

Bosko Balaban voetbalt dezer dagen in de Griekse competitie bij Panionios, de club waar onze landgenoot Emilio Ferrera de hoofdtrainer is. Nog altijd volgt hij Dinamo Zagreb op de voet.

"Dinamo is een technisch heel sterke ploeg en uitgebalanceerd. Ook in aanvallend opzicht hebben ze enkele heel vaardige voetballers zoals de Chileen Pedro Morales en de jonge Braziliaan Sammir. Het grootste gevaar zal ongetwijfeld komen van Mario Mandzukic. Hij is nu ook international en vindt heel makkelijk de weg naar de netten. Op verdedigend vlak kan Dinamo rekenen op de oudgedienden Robert Kovac en de Argentijn Leandro Cufre. En in doel staat natuurlijk ook Tomislav Butina die jullie in België zeker nog moeten kennen", aldus Balaban.

De voormalige aanvaller van Club Brugge waagt zich in HNB ook aan een pronostiekje. "Ik denk dat het 2-0 zal worden. Kwalificitie voor de volgende ronde mag voor Dinamo geen droom, maar wel een doel zijn. Timisoara uit Roemenië ken ik niet zo goed, maar ik zag ook al Ajax aan het werk en die waren niet echt indrukwekkend", besluit SuperBosko.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties