Bondsvoorzitter haalt uit naar ex-bondscoaches

Mathias Dumarey
| 20 reacties
Bondsvoorzitter haalt uit naar ex-bondscoaches
Foto: © SC

Steeds meer lekken interne zaken uit van bij de Rode Duivels over feestjes en wangedrag van de spelers. Gisteren stapte dan ook nog eens de hele medische staf op. Bondsvoorzitter François De Keersmaecker moet stilaan de wanhoop nabij zijn.

François De Keersmaecker ziet stilaan dat het een regelrechte puinhoop is bij de nationale ploeg. De bondsvoorzitter viel de jongste dagen vaker uit de lucht dan hem lief was als er gesproken werd over nachtelijke escapades van spelers als ook over het wangedrag van nogal wat internationals. De arme bondsvoorzitter verwijt vandaag in HLN ex-bondscoaches René Vandereycken en Francky Vercauteren dat ze al die tijd gezwegen hebben.

"Als je een technische staf aanstelt, verwacht je ook dat die zijn werk naar behoren uitoefent. Dan is het niet de bedoeling dat we als schoonmoeder meekijken. Al die mistoestanden die nu allemaal naar buiten lekken, moesten al lang aan ons gemeld zijn", klaagt De Keersmaecker. "Het enige voordeel aan de situatie nu is dat het allemaal in een keer naar buitenkomt. Dan kunnen we straks helemaal vanaf nul beginnen."

De Keersmaecker was verrast dat de medische staf er gisteren de brui aan gaf. "Ik wist niet dat er in dat departement problemen waren. Waarom heb ik hiervan nooit een signaal gekregen? Vandereycken en Vercauteren hadden de problemen moeten melden en zelf ook harder moeten optreden. Blijkbaar wou de staf geen verklikker zijn voor de spelers", besluit De Keersmaecker.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties