Deschacht: "Wij moeten leper voetballen"

Mathias Dumarey
| 19 reacties
Deschacht: "Wij moeten leper voetballen"
Foto: © SC

RSC Anderlecht begint morgen in het Maksimir Stadion in Zagreb aan de Europa League tegen het plaatselijke Dinamo. Aanvoerder Olivier Deschacht (foto) wil daar een leep Anderlecht zien voetballen.

Het Maksimir Stadion ligt het Belgische voetbal niet getuige de nederlagen van de Rode Duivels in Kroatië en de 6-1-oplawaai die SK Beveren er enkele jaren geleden kreeg in de toenmalige UEFA-beker. Morgen is het de beurt aan Anderlecht om iets aan die negatieve reeks te doen.

"Zagreb is ongetwijfeld een sterke ploeg en er wacht ons vast en zeker een warm onthaal. We zullen er in een hel terechtkomen. We moeten alleszins leper gaan voetballen en al eens durven een professionele fout te maken", vertelt Olivier Deschacht vandaag in de kranten.

"Als we in Zagreb voor de dag komen zoals in Lyon of in Sint-Truiden, gaan we gegarandeerd verliezen. In die wedstrijden waren we gewoon te braaf. Hopelijk kunnen we lessen trekken uit die fouten. Een draw lijkt me in Europa buitenshuis alvast een goed resultaat", besluit de Anderlecht-aanvoerder.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties