Mourinho: "Eto'o past beter bij Inter dan Zlatan"

Mathias Dumarey
| 2 reacties
Mourinho: "Eto'o past beter bij Inter dan Zlatan"
Foto: © SC

Vanavond spelen Inter Milaan en de regerende CL-winnaar FC Barcelona de kraker van de eerste speeldag van de Champions League. José Mourinho is in de aanloop van dit duel andermaal niet bang om prikkelende uitspraken te doen.

José Mourinho heeft het dit keer over Samuel Eto'o om de verhoudingen met FC Barcelona op scherp te zetten. "Ik vind hem beter bij ons passen dan Zlatan , als ik eerlijk moet zijn", zegt The Special One vandaag in de Italiaanse kranten.

"Je mag me niet verkeerd begrijpen. Ik ben ook een grote fan van Zlatan Ibrahimovic. Ik hoop voor hem dat hij hopen doelpunten scoort, maar dat hij dat dan niet vanavond doet. Aan de andere kant zullen ze dat ongetwijfeld ook zeggen over Samuel Eto'o", aldus Mourinho.

"De spelersruil van Zlatan en Samuel was het beste voor alle partijen, voor de spelers, voor mij en ook voor mijn collega Josep Guardiola. Van de vijftig miljoen euro die we er nog bovenop kregen voor Zlatan deden we goede zaken. Zo haalden we Lucio, Thiago Motta, Wesley Sneijder en Diego Milito. Zij zullen ook allemaal binnen de lijnen verschijnen tegen Barcelona", besluit Mourinho.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties