"Twee Duivels wilden nachtje uit voor Bosnië"

Nico Wieme
| 21 reacties
"Twee Duivels wilden nachtje uit voor Bosnië"
Foto: © SC

Twee Rode Duivels planden een avondje uit aan de vooravond van de belangrijke interland tegen Bosnië op 28 maart. De Belgen verloren die match uiteindelijk met 2-4. Vier dagen later gingen de Rode Duivels ook in Bosnië de boot in, 2-1 werd het toen.

Twee Rode Duivels, onder hen een basisspeler, wilden de nacht voor de interland thuis tegen Bosnië de bloemetjes buitenzetten. Dat schrijft Peter Vandenbempt in zijn column in HNB. "Diep in de nacht is de technische staf nog wakker en op zijn hoede", beweert de VRT-radioverslaggever.

Vandenbempt verklaart waarom de technische staf op zijn hoede was in de nacht voor de interland tegen Bosnië. "Immers, op de terugweg van de laatste training leek een auto de spelersbus te volgen en later op de avond zette de hotelsecurity ook al enkele 'ongewenste gasten' aan de deur. Die liepen 'verloren' in de gangen met kamers waar de spelers al sliepen."

"Gewapend met een loper en een zaklamp doen twee leden van de staf een controle van de kamers. Twee Duivels ontbreken. Ze vinden ze wat later terug, verstopt en klaar om 'de muur te doen.' Midden in de nacht, vóór Bosnië dus", aldus Vandenbempt.

"De dag erop ging het verhaal rond in de spelersgroep, wat een nieuw licht werpt op het kleedkamerincident tussen Timmy Simons en Sebastien Pocognoli in Bosnië. Al zou geen van beiden bij de nachtbrakers horen", voegt HNB eraan toe. "Eén van de twee is een sleutelspeler, die een grote invloed heeft binnen een bepaalde kliek", voegt Vandenbempt er niettemin aan toe.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties