Van Moer: "Situatie bij Rode Duivels moet erg zijn"

Mathias Dumarey
| 2 reacties
Van Moer: "Situatie bij Rode Duivels moet erg zijn"
Foto: © SC

Wilfried Van Moer, zelf altijd een toonbeeld van inzet en mentaliteit geweest in zijn carrière, stelt ook vast dat het erg gesteld moet zijn met de huidige generatie Rode Duivels. Hij vindt het ontslag van de medische staf een krachtig signaal.

"Als zulke trouwe mensen als die van in de medische staf al hun ontslag geven, moet het echt heel erg gesteld zijn met de Rode Duivels", zegt ex-bondscoach en ex-Rode Duivel Wilfried Van Moer vandaag in HNB.

"Dit wil echt al heel veel zeggen. De mensen van de medische staf van de nationale ploeg zijn echte prachtmensen, professionals in hart en nieren. Ik vind dat de bond echt heel vlot over het ontslag van deze mensen gaat. We vinden wel iemand anders, zeggen ze dan", aldus de ex-middenvelder.

Gert Verheyen
, analist en ook ex-Rode Duivel, is het helemaal eens met Van Moer. "Het is heel erg dat dit moest gebeuren. Het respect voor de medische staf verdween beetje bij beetje. Dat blijkt eigen te zijn aan deze tijd. Die mensen stonden altijd dag en nacht klaar. Uit eergevoel. Als daar dan geen appreciatie tegenover staat of de spelers kijken gewoon op je neer, dan kan ik heel goed begrijpen dat ze er de brui aan hebben gegeven", besluit de ex-speler van Club Brugge in HLN.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties