Verbist bestelt 'dure' milkshake

Steurbaut Kersten
| 12 reacties
Verbist bestelt 'dure' milkshake
Foto: © SC

Volg Cercle Brugge nu via WhatsApp!

Je zal Bram Verbist geen plezier doen door hem te trakteren op een milkshake. De doelman van Cercle Brugge werd begin dit seizoen op de vingers getikt door Glen De Boeck na een bezoek aan een Quick. Kort daarna verspeelde hij zijn basisplaats.

Verbist kende geen leuk seizoensbegin bij de groen-zwarte vereniging. In de voorbereidingswedstrijd tegen Panionios ging de Antwerpenaar in de fout en ook in de competitieopener tegen AA Gent ging de jonge doelman niet vrijuit.

“Ik verrichte twee goede reddingen”, herinnert Verbist zich in S/VM. “Maar bij de goal van De Smet stond ik positioneel niet goed. Op het moment dat hij naar binnen kwam, zette ik een stapje naar binnen en maakte ik de korte hoek iets groter. Ik was beter blijven staan.”

Een bezoekje aan het fastfoodrestaurant Quick in Brugge zorgde nog voor meer ongenoegen bij trainer De Boeck. Verbist wilde een milkshake bestellen, maar dat was niet naar de zin van De Boeck. Hij liet de bestelling annuleren.

“Het was snikheet en we hadden lang getraind. Ik wilde mezelf even verwennen”, verdedigt Verbist zichzelf. “Maar De Boeck passeerde en zag mijn wagen staan. Iedere speler bestelt wel eens een zak frieten of drinkt enkele pinten na een wedstrijd, maar het was niet niet professioneel om het na een training te doen.”

“Ik zal hard blijven werken en vroeg of laat zal dat renderen. In de voorbereiding woog ik al drie kilogram minder en mijn vetpercentage is ook drie procent lager. Maar zelfs al drink ik nooit in mijn leven nog een milkshake, ik zal nooit het figuur van een Frederik Boi krijgen.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties