Perisic: "Ik ben zelf verrast door mijn niveau"

Anthony Van der Planken
| 18 reacties
Perisic: "Ik ben zelf verrast door mijn niveau"
Foto: © SC

Club Brugge is in goede doen. Dat heeft blauw-zwart vooral te danken aan Ivan Perisic, die zich in nauwelijks vier wedstrijden in de harten van het Brugse publiek voetbalde. Perisic lijkt nu al een belangrijke schakel in het elftal van Adrie Koster.

“Ik ben zelf verrast door mijn niveau”, vertelt Perisic in HNB. “Ik ben blij met waar ik fysiek sta, want mijn voorbereiding was zeker niet honderd procent in orde. Ik trainde bij Sochaux wel met de A-ploeg, maar speelde in heel de voorbereiding maar één wedstrijdje.'

“Afgelopen zomer stond ik heel dicht bij Hertha Berlijn. Maar de dag nadat hun sportief directeur, Dieter Hoeness, had gezegd dat hij me erbij wilde, werd hij ontslagen. Zijn vervanger liet me nog komen voor een test maar zei dat ze niemand meer nodig hadden op mijn positie. Uiteindelijk een goede zaak: Hertha staat laatste in de Bundesliga en wij staan met Club eerste. Bij Club bleken uiteindelijk alle puzzelstukken in elkaar te vallen. Ik ken de competitie en zal hier meer spelen dan ik bij Hertha had gedaan.”

“Donderdag spelen we in Toulouse. Ik wil schitteren in die match. En ik hoop dat de trainer van Sochaux thuis in zijn zetel de match op tv volgt en me bezig ziet...”
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties