Arsenal-directeur wil dat club dit jaar een prijs pakt

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Arsenal-directeur wil dat club dit jaar een prijs pakt
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Ivan Gazidis, de algemeen directeur van Arsenal, vindt dat het hoog tijd wordt dat Arsène Wenger (foto) de club een prijs laat winnen. Arsenal pakt al jaren uit met knap voetbal, maar het koopt er ook al een hele tijd niets mee.

De laatste keer dat Arsenal een prijs kon bemachtigen, was in 2005. Toen werd de FA Cup gewonnen nadat Manchester United in de finale werd verslagen. Sindsdien waren de Londenaren wel altijd in de running voor een prijs, zoals bijvoorbeeld de verloren CL-finale tegen Barcelona een jaar later, maar een prijs werd niet meer gewonnen.

"Dat moet nu maar eens voorbij zijn. Duidelijker kan ik niet zijn. Tweede, derde of vierde is simpelweg niet goed genoeg. We willen eens iets winnen dit seizoen en ik denk dat we een selectie hebben die daartoe in staat moet zijn", aldus Ivan Gazidis in Star on Sunday.

Het Arsenal van dit seizoen kon Gazidis wel al bekoren. "We hebben een talentvolle groep samengesteld die al schitterend voetbal heeft laten zien. We kijken er graag naar en er is al vaak gesproken over de mogelijkheden van deze groep. Nu is het tijd dat we iets gaan winnen voor onze supporters. Zij verdienen dat ook", besluit Gazidis.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties