Negen goals in match van De Roeck

Philippe Crols
| 1 reacties
Negen goals in match van De Roeck
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Voor spektakel in de Duitse tweede klasse moest u afgelopen weekend op het veld van Greuther Fürth zijn. Daar won het Augsburg van Jonas De Roeck met 4-5. Voor het overige kunnen we weinig goed nieuws melden van onze landgenoten in Duitsland.

Tweede Bundesliga

Union Berlin doet het de jongste weken minder goed en moet dan ook afhaken in de titelstrijd. Na een 3-2-nederlaag bij Karlsruhe staan de hoofdstedelingen op de vierde plaats. Bernd Rauw speelde de hele wedstrijd bij de bezoekers.

Fortuna Düsseldorf miste de kans om op gelijke hoogte van Berlin te komen. Het verloor, zonder Axel Lawaree en Dmitri Bulykin in de kern, op bezoek bij St. Pauli.

Augsburg vindt op zijn beurt dan weer een beetje aansluiting met de subtop. Het won een spektakelrijke wedstrijd op het veld van Greuther Fürth met 4-5. Jonas De Roeck (foto) viel in na een halfuur. Toen stond het nog maar 1-2.

Opnieuw geen Tom Moosmayer bij Rot Weiss Ahlen. De rode lantaarn pakte in Duisburg zijn derde punt van het seizoen, maar blijft wel laatste. 

Derde Bundesliga

Michael Lejan won met Osnabruck in eigen huis van Regensburg en is nu vierde. Onze landgenoot speelde de hele wedstrijd.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2. Bundesliga

Nieuwste reacties