Birmingham heeft 4,6 miljoen over voor Jovanovic

De Nijs Michael
| 15 reacties
Birmingham heeft 4,6 miljoen over voor Jovanovic
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Milan Jovanovic is eind dit seizoen einde contract bij Standard, waardoor de Rouches wellicht geen transfersom zullen ontvangen. Er is echter nog een alternatief: de Serviër tijdens de winterstop van de hand doen voor een aardige geldsom.

Zo denkt ook Birmingham City er over. De Engelse club heeft volgens HBvL liefst 4,6 miljoen euro over voor de international. Bijzonder veel voor een speler die straks gratis kan vertrekken. Birmingham kan het zich wel veroorloven, want de club werd onlangs overgenomen door de steenrijke zakenman Carson Yeung. De Chinees stelde meteen 46 miljoen euro ter beschikking voor wintertransfers.

Standard is geen vragende partij voor een transfer van Jovanovic, maar de Luikse club vindt een transfer in januari ook niet onbespreekbaar. De interesse van Birmingham is erg concreet, want Jovanovic werd vorige week nog gescout door manager Alex McLeish. Toch is een transfer niet meteen aan de orde, want de Engelse club ligt in de clinch met spelersmakelaar Barry McIntosh. Beiden kunnen geen akkoord bereiken omtrent de commissie.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 0-1 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties