Slovaak Hamsik tevreden met WK-loting

Manuel Gonzalez
| 0 reacties
Slovaak Hamsik tevreden met WK-loting
Foto: © SC

Marek Hamsik is opgetogen met de WK-loting. De Slovaakse middenvelder is een ster bij zijn Italiaanse club Napoli.

Slovakije kwalificeerde zich voor de eerste keer in zijn jonge bestaan voor een WK. In een lastige kwalificatiegroep bleef het Slovenië, Tsjechië en Polen voor. Op het WK is Slovakije ingedeeld bij Italië, Nieuw-Zeeland en Paraguay. Eén van de meest bekende spelers in de Slovaakse selectie is Marek Hamsik, een absolute ster bij zijn Italiaanse club Napoli.

Hamsik: "Ik ben zeer opgetogen dat we tegen Italië mogen spelen. Het is een hele eer de wereldkampioen te mogen treffen. Voor mij is het natuurlijk extra speciaal omdat ik bij Napoli actief ben. Als ik onze groep vergelijk met de andere groepen denk ik dat we nog goed zijn bedeeld. Ik hoop dat we Nieuw-Zeeland kunnen kloppen in onze eerste wedstrijd. Op die manier kan het nog alle kanten uit. Als we ons samen met Italië kunnen kwalificeren, zou dat fantastisch zijn."

Slovakije opent het WK tegen Nieuw-Zeeland en treft op de tweede speeldag het Paraguay van Club-speler Antolin Alcaraz. Op 24 juni om 15u speelt Slovakije tegen Italië zijn laatste groepswedstrijd. (AN)
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties