Tegendoelpunt zorgt voor ruzie tussen Proto en Sare

De Nijs Michael
| 6 reacties
Tegendoelpunt zorgt voor ruzie tussen Proto en Sare
Foto: © SC

Anderlecht kende lange tijd een probleemloze avond in het Jan Breydelstadion, maar een afgeweken schot zorgde toch nog voor de nodige spanning. Het doelpunt van Cercle Brugge zorgde bovendien voor heibel bij Anderlecht.

Oleg Iachtchouk nam Silvio Proto een tiental minuten voor tijd onder vuur. Bouba Sare gooide zich in de baan van het schot, waardoor de bal afweek en naast Silvio Proto tegen de netten verdween. De doelman van paars-wit las de jonge verdediger daarop de levieten en dat nam de laatst genoemde niet in dank af.

"Ik gooi mij blind in de baan van het schot", vertelde een aangeslagen Sare aan HLN. "Ik doe alles om de bal af te blokken en dan geeft Proto mij de schuld. Dat is niet normaal. Maar ik ben rustig gebleven en ik heb niet gereageerd."

"Ik was inderdaad kwaad en maakte daarover een opmerking", bevestigde Proto. "Die is bij 'Bouba' blijkbaar in het verkeerde keelgat geschoten. Maar dat zijn nu eenmaal dingen die gebeuren in een wedstrijd, je hoeft daar niets achter te zoeken. Voor mij is de zaak gesloten."
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties