Odjidja: "Toulouse geen wereldploeg"

Nico Wieme
| 1 reacties
Odjidja: "Toulouse geen wereldploeg"
Foto: © SC

Vadis Odjidja speelde tegen Toulouse een sterke partij centraal op het Brugse middenveld. De Gentenaar zag zijn team een volwassen match spelen en vond de overwinning en kwalificatie voor de volgende ronde meer dan verdiend.

“Aangezien wij maar een gelijkspel moesten halen, waren we in het voordeel”, vond Vadis Odjidja. “We hebben rustig gevoetbald en op de kansen gewacht, die toch zouden komen. Het is ons gelukt om dat tot het einde vol te houden.”


Vooral in de eerste helft had Toulouse enkele mogelijkheden om op voorsprong te komen, maar dat vond Odjidja normaal. “Het zat bij ons goed ineen. Zij kregen inderdaad een paar kansjes, maar zeker op zo'n veld is dat normaal. Hun grootste kans ging voorlangs, die van ons was raak.”

De Clubmiddenvelder was niet echt onder de indruk gekomen van de Franse tegenstander. “Ik had in Frankrijk al gezien dat Toulouse geen superploeg is, maar zolang het 0-0 stond, was het toch opletten geblazen. We hebben ons uiteindelijk verdiend geplaatst voor de 16e finales.” (AN)

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties