Been: "Ons centrum staat er"

Gert-Jan Weyters
| 0 reacties
Been: "Ons centrum staat er"
Foto: © SC

Feyenoord-coach Mario Been is tevreden over de heenronde van zijn ploeg. Voornamelijk de defensie staat volgens Been op punt.

Feyenoord kreeg amper vijftien tegentreffers te verwerken in de heenronde, dat is evenveel als Ajax en leider Twente. Enkel PSV doet met dertien stuks beter. In een interview met VI looft Mario Been zijn centrumverdedigers Ron Vlaar en André Bahia.

"Het is een complementair. Ron is de iets betere voetballer, maar André daarentegen is in het pure verdedigen misschien weer wat beter, hoewel tegenstanders ook hem niet meer zo snel vrij zullen laten. Daarbij zijn ze allebei ook redelijk snel en kunnen ze goed koppen. Dit is dus gewoon een centrum wat staat", aldus Been.

Been toont ook zijn bewondering voor de opmerkelijke comeback van Vlaar na twee jaren van blessureleed. "Vooraf vroeg ik me af of je zo maar ongestraft twee jaar kon missen, maar Ron is fantastisch hersteld van twee zware kruisbandblessures. Ik vind hem nu zo goed, dat-ie wat mij betreft een nieuwe kans in het Nederlands elftal verdient."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties